PahlmCom

KM-Företagsutveckling

Webbpublicering

Analys, design, konstruktion, test och sist drift med support är vad som krävs för att få en bra hemsida.

Vi har sedan 1997 jobbat med ovanstående för att hjälpa våra kunder till bästa lösning.

Oavsett om du startar eget för första gången eller är etablerad företagare hjälper vi dig med den lösning som passar din plånbok och stödjer din verksamhet.

Vad ingår

 

 

Förutom vårt eget CMS verktyg kan vi hjälpa dig med webbpublicering av de flesta på marknaden förekommande publiceringsverktyg. Vi hjälper dig med allt från ide till färdig lösning.

En hemsida kan vara mycket enkel med endast ett par sidor som presenterar ditt företag till större och betydligt mer avancerade hemsidor för ehandel och interaktion med sociala medier.

Analys
Vi börjar med att du får beskriva syfte och mål med hemsidan.

Design
Utifrån analysen skapar vi en design som vi tillsammans jobbar vidare med.

Konstruktion
När du är nöjd med designen börjar vi bygga hemsidan enligt dina önskemål.

Test
Innan allt är klart för att publiceras är det viktigt att hela hemsidan testas, så att den lever upp till dina förväntningar

Drift & support
När hemsidan är klar för att publiceras ser vi till att du har de rätta verktygen för att du själv ska kunna underhålla din hemsida. Vi kan även hjälpa till med uppdateringar av innehållet genom våra utökade service och supportavtal.

 

 

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.