PahlmCom

KM-Företagsutveckling

Motorn för alla hemsidor

Hosting eller webbhotell som det också kallas är själva motorn till att din hemsida fungerar. Kapacitet för att hantera alla funktioner och besökare är avgörande för en bra hemsida. Dina besökare kommer att tröttna om de inte får fram din hemsida tillräckligt snabbt.

Lika viktigt är att din hostingpartner garanterar hög tillgänglighet och hög säkerhet. Säkerheten är framförallt viktig om du har en webbshop med bank- eller kontokortsbetalningar.

Vi har ett långt samarbete med FS-Data som är ett av Sveriges största webbhotell. Våra servrar står trygt i deras lokaler och drivs av grön miljövänlig el. Förutom hemsida får du en komplett domänhantering för alla dina tjänster.

Förutom hemsida ingår Microsoft Exchange epost helt gratis. Exchange är ett av världens mest etablerade epostsystem idag.

När du väljer KM-Företagsutveckling som din partner garanterar vi säker drift på våra servrar hos FS-Data utan någon extra kostnad. Om du önskar annan hostinglösning tillkommer denna kostnad.

  

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.